2019-02-01 06:10:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Legyen nagyon figyelmes

Napi horoszkóp feburár 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, hogy ma nem boldogul semmivel. Ami nem megy, ne erőltesse! Hagyja a munkát a jövő hétre. Ma válasszon valami kellemes kikapcsolódást. Hívja meg a barátait vacsorára, remekül fog alakulni az este.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bak jegyében áll. Ez önre nagyon jó hatással van. Jól érzi magát, és ez a bolygóállás felélénkíti öngyógyító erejét. Kisebb panaszait gyorsan ki tudja kúrálni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Váratlan kiadások várhatók, emiatt feszült lehet, vagy a párja az, aki nagyon ingerülten reagál a hírre. A legjobb megoldás jelenleg az összpontosított figyelem a munka területén, ez oldja önben az aggodalmakat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nehezebb feladatok elé néz, de sikeresen megoldja azokat. Ma némi érzelmi elvarázsoltság jellemzi, mások is észreveszik, hogy lélekben gyakran nincs jelen. Egészségére fokozottan ügyelnie kell, főleg az emésztésével lehetnek problémák.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma remekül megtalálja mindenkivel a megfelelő hangot. Olyan dolgokat is megért, amik korábban nem hagyták nyugodni. Komoly vonzalmat érez valaki iránt. Kellemes élményekben lehet része, ha este elmegy egy kicsit szórakozni, vagy moziba, színházba a barátaival.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap a Vízöntő jegyében van, a Hold a Bakban. Jelenleg az anyagi biztonságával és az egészségével kell törődnie. Sok pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége, hogy regenerálódhasson. Több új barátra is szert tehet, ha nyitott és őszinte.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Bak jegyében áll, kellemetlen fényszögben a Mérleg jegyével. Nagyon hamar túlterhelve érezheti magát, ezért tudatosan figyeljen rá, hogy megőrizze a nyugalmát.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Megértőnek és türelmesnek kell lennie. Próbáljon olyan emberek társaságába kerülni, akik hasznos tanácsokat adhatnak, hogy jó pénzügyi döntéseket hozhasson. Magánélete szórakoztatóan alakul, este mozduljon ki egy kicsit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem sok esélye van annak, hogy ma bármi figyelemre méltó történjen. Nyugodtan lustálkodhat, vagy lóghat egy kicsit... Ha nem rohan fejjel a falnak, sikerül elérnie a céljait.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyében áll. Mindent, ami jót tesz testével-lelkével, jó közérzettel hálálják meg az égiek. Nagyon kellene ügyelnie a táplálkozására. Egyen sok friss gyümölcsöt, és ha lehet, kerülje ma a húsfogyasztást!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Karriertervei miatt sok-sok tennivaló vár önre. Általában sikerek várják, legyen az tanulás vagy munka. A szerelemben boldog, kedvese is rajong önért. Ha még egyedülálló, ma napközben egy furcsa, ám örömteli találkozásban lehet része.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kreatív ötletekkel szerezhet magának jó pontokat, ez főleg a délelőtti órákra érvényes. Most halmozódnak a félreértések, és a könnyelmű hibák is hamarabb megtörténnek. Legyen nagyon figyelmes, és ellenőrizzen mindent kétszer-háromszor!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: